ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Λόγω της οικονομικής κρίσης και της δύσκολης σημερινής οικονομικής κατάστασης που υπάρχει για όλους μας, το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Τροβάτου, ακούγοντας και λαμβάνοντας υπόψη πάρα πολλές γνώμες χωριανών και φίλων, αποφάσισε να μην γίνουν φέτος οι καθιερωμένοι ετήσιοι χοροί στην Χαλκίδα και στο Αγρίνιο.

Η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας θα γίνει στις 23 Ιανουαρίου 2011 στο Πυρί Θηβών στο μαγαζί του χωριανού μας Κώστα Κάλλη. Το ετήσιο Αντάμωμα στο Τροβάτο θα πραγματοποιηθεί στις 6 Αυγούστου 2011.
Με τιμή το Δ.Σ.

1 σχόλιο:

ΤΑΣΟΣ ΚΑΛΛΗΣ τ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ είπε...

ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΤΑΙ.ΑΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΚΑΛΑ ΕΡΓΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ.ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΓΩ ΟΤΙ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΝ ΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΟΙΡΑ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΞΑΝΑΖΗΣΟΥΜΕ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΑ ΓΛΕΝΤΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ.ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΒΕΒΑΙΑ ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΤΟΥ ΑΓ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ.ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ Η ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΚΛΗΣΙΑ ΟΠΩΣ ΤΙΣ ΑΡΜΟΖΗ...!!!!!ΤΑΣΟΣ ΚΑΛΛΗΣ τ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ εκλησιαστικος επιτροπος