ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝΓρανίτσα 9-11-2010 Δ Η Λ Ω Σ Η Δημήτρη ΤάτσηΕκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες σε όλους τους πολίτες του νεοσύστατου Δήμου Αγράφων, για την ξεκάθαρη εντολή που μας έδωσαν, στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου.
Δηλώνουμε ότι θα τιμήσουμε στο έπακρο την εμπιστοσύνη των πολιτών του Δήμου μας, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες τους...



...Καλούμε όλους τους πολίτες του Δήμου μας να συμμετάσχουν στις επαναληπτικές εκλογές της 14ης Νοεμβρίου και να επαναβεβαιώσουν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο του Νομάρχη μας, Κώστα Κοντογεώργου και του συνδυασμού « Μ α ζ ί γ ι α τ η ν Σ τ ε ρ ε ά Ε λ λ ά δ α τ η ς Α ν ά π τ υ ξ η ς », με τον οποίο συνεργαστήκαμε απόλυτα για το καλό του τόπου μας και που στο μέλλον θα είναι αρωγός σε κάθε μας προσπάθεια για την ανάπτυξη του νεοσύστατου Δήμου μας.
Δημήτριος Τάτσης - Δήμαρχος Αγράφων κιν . 6977-702600



--------------------------------------------------------------------------------
Άγραφα 9-11-2010 Δ Η Λ Ω Σ Η Ευθύμιου Μιχόπουλου
Αγαπητοί Αγραφιώτες,
Με ικανοποίηση και ιδαίτερη συγκίνηση , απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ από βάθους καρδιάς για την εμπιστοσύνη που μου δείξατε και με τιμήσατε με την ψήφο σας. Με την αστείρευτη αγάπη μου για τα Άγραφα και την εμπειρία μου, θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών σας από όποια θέση και αν κληθώ απο τον Δήμαρχό μας κ. Δ.Τάτση , να υπηρετήσω τα Άγραφα.
Ευθύμιος Μιχόπουλος - Αντιδήμαρχος Αγράφων (κιν.6976-649532)



--------------------------------------------------------------------------------
Άγραφα 9-11-2010 Δ Η Λ Ω Σ Η Θεόδωρου ΜπαμπαλήΣυγχαρητήρια στον κ. Τάτση και τους συνεργάτες του, για την επιτυχία τους στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου. Τους ευχόμαστε καλή δύναμη στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνουν από την 1η Ιανουαρίου 2011 και θέλουμε να πετύχουν για το καλό όλων μας. Εμείς θα είμαστε συμπαραστάτες και αρωγοί σε κάθε καλή προσπάθειά τους, αλλά και αυστηροί απέναντί τους σε κάθε τυχόν λάθος ή παράληψη, διότι θέλουμε να υπηρετηθεί η περιοχή μας όσο καλύτερα γίνεται.
Ευχαριστούμε θερμά όλους τους δημότες του νέου μεγάλου δήμου μας, που μας στήριξαν και μας εμπιστεύτηκαν. Ευχαριστούμε επίσης και τους δημότες μας που δεν μας στήριξαν. Εμείς έπρεπε να τους γνωρίσουμε καλύτερα και να τους πείσουμε. Είχαμε όμως πολύ περιορισμένο χρόνο στη διάθεσή μας. Δεν μπορέσαμε σε τόσο λίγο χρόνο να κάνουμε κάτι περισσότερο.
Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου σε όλους τους συνεργάτες μου (40 δημοτικοί) και (105 τοπικοί) για την πολύ μεγάλη και ομολογουμένως συγκινητική προσπάθεια που κατέβαλαν για το συνδυασμό μας. Τους συγχαίρω όλους μαζί και έναν – έναν ξεχωριστά, για τον όμορφο – έντιμο και δύσκολο αγώνα που δώσαμε.
Σας ευχαριστώ.
Θεόδωρος Μπαμπαλής - (κιν.6989-276500)
--------------------------------------------------------------------------------
Καρπενήσι 9-11-10 Δ Η Λ Ω Σ Η Κώστα ΚοντογεώργουΟι πολίτες της Ευρυτανίας μίλησαν. Η φωνή τους ήταν ξεκάθαρη. Έδωσαν την εντολή από την πρώτη Κυριακή, στον Κώστα Μπακογιάννη για Δήμαρχο του νεοσύστατου Δήμου Καρπενησίου και στον Δημήτρη Τάτση για Δήμαρχο του νεοσύστατου Δήμου Αγράφων. Συγχαίρω θερμά τους νέους Δημάρχους και εύχομαι κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο τους.
Όπως επίσης επιβεβαίωσαν για μια ακόμη φορά, με μεγάλη και καθαρή διαφορά, την εμπιστοσύνη τους τόσο στο πρόσωπό μου και των συνεργατών μου, όσο και στο Συνδυασμό μας « Μ α ζ ί γ ι α τ η ν Σ τ ε ρ ε ά Ε λ λ ά δ α τ η ς Α ν ά π τ υ ξ η ς ».
Ταυτόχρονα ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλους τους Ευρυτάνες για την τιμή που μας έκαναν για άλλη μια φορά και τους καλώ όλους να ασκήσουν και πάλι το εκλογικό τους δικαίωμα, την Κυριακή 14 Νοεμβρίου.
Η απόφασή τους θα είναι καθοριστική για το μέλλον του τόπου μας.
Η τελική νίκη είναι κοντά. Κώστας Κοντογεώργος - Νομάρχης Ευρυτανίας