ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΡΟΒΑΤΟΥ

 Στα πλαίσια της ενημέρωσης των χωριανών μας από την εκκλησιαστική επιτροπή, για την πορεία των εργασιών που γίνονται στον Ιερό Ναό του Αγ. ΔημητρίουΤροβάτου στον Κάτω Μαχαλά, ενημερώνουμε τους χωριανούς ότι:...

....Οι εργασίες παρόλο τις κακές καιρικές συνθήκες διεξάγονται κανονικά και πάντα με τα συμφωνηθέντα.
Σας παρουσιάζουμε μερικές φωτογραφίες από τις εργασίες που έγιναν μέχρι τώρα οι οποίες δείχνουν πως γίνεται καταπληκτική δουλειά.

Ξηλώθηκαν τα στασίδια και σοβατίστηκε ο τοίχος.
Η πέτρα από το δάπεδο βγήκε προσεχτικά και τοποθετήθηκε πάλι με την σειρά στο προαύλιο της εκκλησίας όπως ήταν και μέσα

Τα πρώτα μέτρα τοποθέτησης  με την παρουσία της εκκλησιαστικής επιτροπής
 
Η πέτρα στο προαύλιο της εκκλησίας.
Η ίδια πέτρα γυαλισμένη και τοποθετημένηΑγαπητοί χωριανοί, αγαπητοί φίλοι. Το έργο που γίνεται είναι μεγάλο και ο Ναός του Αγ. Δημητρίου θα γίνει το καμάρι του χωριού μας όπως αρμόζει στους Τροβατιανούς.
Θα θέλαμε από όλους τους χωριανούς να βοηθήσουν ο καθένας από το υστέρημά του, σε τούτη την μεγάλη προσπάθεια έτσι ώστε να μαζευτούν χρήματα για την αποπεράτωση του έργου.
Ελπίζουμε στην ανταπόκριση όλων των χωριανών και φίλων.

                                                  Με τιμή η εκκλησιαστική επιτροπή


2 σχόλια:

ΚΑΛΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ τ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ είπε...

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΒΑΤΙΑΝΟΥΣ ΝΑ ΣΥΝΗΣΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΤΟΥΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟΘΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΑΠΟΠΕΡΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΑΠΕΔΟΥ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΑΓ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ!!!

ΚΑΛΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ τ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ είπε...

κατω απο αντιξωες συνθηκες ανεβηκαμε στο Τροβατο για να επιβλεπσουμε τις εργασιες στον Ιερο Ναο Αγ.Δημηρτιου.!!!ολοι θα ελεγα πρεπη να συνησφερουμε για την αποπερατωση των εργασιων...