Συμμετοχή του Πολιτιστικού Συλλόγου Τροβάτου στο Παγκόσμιο Αντάμωμα Ευρυτάνων

Στις 29 Αυγούστου 2015 ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τροβάτου με το χορευτικό του τμήμα συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στο ιστορικό αυτό ραντεβού στο Θέατρο Βράχων ‘’Μελίνα Μερκούρη’’ στον Βύρωνα Αττικής, το οποίο διοργάνωσε η Ο.Ε.Σ.

Η παρουσία του χορευτικού μας συλλόγου αλλά και όλη η ομάδα με πολλούς χωριανούς και φίλους ήταν χωρίς υπερβολές καταπληκτική, που με το αστείρευτο κέφι και παλμό κράτησε ζωντανή την όλη εκδήλωση.
Η όλη οργάνωση από τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου για άλλη μια φορά άψογη με την εμφάνιση   ολόκληρης της ομάδας με πορτοκαλί  μπλουζάκια που έγραφαν ’Πολιτιστικός Σύλλογος Τροβάτου’, αλλά και με πούλμαν για την μεταφορά από το Σχηματάρι  προς Αθήνα και επιστροφή.
 Επίσης μας τίμησε με την παρουσία του  και ο συγγραφέας του βιβλίου ‘’Το Τροβάτο Αγράφων’ Σαλαγιάννης Παναγιώτης όπου μαζί με όλους τους Τροβατιανούς χειροκρότησαν με την ψυχή τους όλη την προσπάθεια του χορευτικού μας. 





































 Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους  συμμετείχαν σε αυτό το μεγάλο γεγονός δίνοντας έτσι το στίγμα για μια ακόμη φορά ότι το Τροβάτο και οι Τροβατιανοί είναι εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: