ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ 2017

Την Δευτέρα 7 Αυγούστου 2017, διεξήχθει γιασυνεχόμενη χρονιά στην πλατεία του χωριού μας, ο διαγωνισμός σκοποβολής με αεροβόλα όπλα. Ο συννεφιασμένος ουρανός δεν εμπόδισε μικρούς και μεγάλους να παρευρεθούν στην εκδήλωση... 


Τα …τουφέκια πήραν φωτιά, με την πλειονότητα των διαγωνιζομένων να είναι παιδιά, τα οποία συγκέντρωσαν υψηλή βαθμολογία. 
Ο ανταγωνισμός ήταν σκληρός και νικητές αναδείχτηκαν οι:

Από τα αγόρια του δημοτικού ο Κουκουράβας Παναγιώτης.

 Από τα κορίτσια του δημοτικού η Σφυρίδη Ευθυμία.

 Από τα αγόρια γυμνασίου- λυκείου ο Κωστίκος Δημήτριος.

 Από τα κορίτσια γυμνασίου – λυκείου η Μαργώνη Δήμητρα.

Ας μιλήσουμε όμως τώρα για τα βαριά χαρτιά. Δηλαδή τους άνδρες και τις γυναίκες. Οι άνδρες φάνηκαν πιο αδύναμοι σε σχέση με τις γυναίκες, οι οποίες ανέβασαν τον πήχυ πολύ ψηλά. Φαίνεται πως η αποφασιστικότητα  αυτών να είναι εξίσου καλοί σκοπευτές σε ένα κατά κοινή ομολογία ανδρικό άθλημα, στέφτηκε με επιτυχία. Έτσι τον τελικό από τους άνδρες έφτασε ο Κόκκαλης Λάμπρος, ενώ από τις γυναίκες η Γαντζούδη Ευαγγελία.

Οι δυο διαγωνιζόμενοι έριξαν από 3 βολές ο καθένας για να βγεί ο καλύτερος σκοπευτής και νικήτρια αναδείχθηκε η Γαντζούδη Ευαγγελία  με μεγάλη διαφορά. Ασχέτως νικητών, όλοι οι παρευρισκόμενοι και συμμετέχοντες διασκέδασαν με την ψυχή τους και γέλασαν πολύ. 
Σε αυτό βοήθησε βέβαια και ο Σάκης Μαργώνης με τα ηχητικά του εφέ. 

Το Δ.Σ. του συλλόγου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: