ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 2017

Οι εκδηλώσεις του φετινού καλοκαιριού άρχισαν επιτυχώς την Δευτέρα 7 Αυγούστου 2017, με σκοποβολή και θέατρο σκιών. Σειρά είχε το πλέον καθιερωμένο τουρνουά ποδοσφαίρου που διεξήχθει στο μαγευτικό πλέον γήπεδο του Αγ. Αθανασίου...

...Ο καιρός για άλλη μια φορά ήταν ιδιαίτερα μουντός, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τους Τροβατιανούς να πάνε στο γήπεδο. Άτομα όλων των ηλικιών του Άνω και Κάτω μαχαλά ξεκίνησαν λοιπόν τη διαδρομή τους, άλλοι με τα πόδια και άλλοι στις καρότσες των αγροτικών αυτοκινήτων. Η προσέλευση του κόσμου για άλλη μια φορά ήταν μεγάλη και τα στυλό της γραμματείας πήραν φωτιά, ώστε να γράψουν τις ομάδες.











Η έναρξη της καταπληκτικής αυτής εκδήλωσης ξεκίνησε με τσουβαλοδρομίες από μικρούς και μεγάλους που σκόρπισαν άφθονο γέλιο στους θεατές. Το φεστιβάλ ποδοσφαίρου στην συνέχεια, ξεκίνησε με τις  ομάδες  των μικρότερων ηλικιών και τα παιχνίδια τόσο ανάμεσα στα αγόρια, όσο και στα κορίτσια ήταν σκληρά με πολλές  συγκινήσεις και φάσεις.












Σειρά είχαν τα λεβεντόπαιδα του χωριού που έπαιξαν με πάθος και αποφασιστικότητα, φυσικά πάντα στα πλαίσια  του φυσιολογικού και χωρίς φανατισμό. Για το τέλος φυσικά αφήσαμε τους καλύτερους! Οι παλαίμαχοι ‘’ όρμησαν’’ στον αγώνα και χάρισαν ανεπανάληπτες στιγμές γέλιου. Οι τούμπες ήταν πολλές, η προσπάθεια μεγαλύτερη και το σκόρ αμφίρροπο.. ευτυχώς πάντως που δεν είχαμε κάποιο τραυματισμό!









Σχολιαστής όλων των αγώνων ήταν ο Μαργώνης Λάμπρος, ο οποίος φυσικά ‘’δεν άφηνε να πέσει κάτω ευτράπελο για ευτράπελο’’! Μετά το τέλος όλων των αγώνων, έγινε απονομή μεταλλείων και κυπέλων και ακολούθησε χορός σε όλο το γήπεδο. Την μουσική επιμελήθηκε ο Σάκης Μαργώνης που ξεσήκωσε ακόμη και τους… ταλαιπωρημένους παλαίμαχους!!
















Για την ιστορία οι ομάδες και τα σκόρ των αγώνων είναι τα εξής:
Τσαχπινούλες – Ζουζούνια …….3 - 1.
Ρεάλ Τροβάτου – Άπαιχτοι………7 – 0.
Ο Κώστας και οι άλλες – Άπαιχτοι 2……..1 – 5.
Κατέλω – Χασάπηδες………..3 – 1.
Παλαίμαχοι 1 – Παλαίμαχοι 2……..3 – 2.


Και του χρόνου λοιπόν .      

Δεν υπάρχουν σχόλια: