Θεατρική παράσταση. 2018

Για 2η φορά και στα πλαίσια των καλοκαιρινών εκδηλώσεων του δήμου Αγράφων, ο δήμος  μας πρόσφερε μια βραδιά γέλιου, με το περιφερειακό θέατρο Καρδίτσας, και την παράσταση με τίτλο «Tου χωριού το Kοινοβούλιο», του Δημήτρη Ρήτα.
Την Τετάρτη 8 Αυγούστου 2018 η πλατεία των Αγ. Θεοδώρων για μια ακόμη φορά γέμισε από Τροβατιανούς, όλων των ηλικιών και απόλαυσε μια φανταστική παράσταση με άφθονο γέλιο. Χάρη στην θαυμάσια ερμηνεία των ρόλων  ηθοποιών και στις φοβερές ατάκες η πλατεία στην κυριολεξία σείονταν από τα γέλια όλων των θεατών.







Πραγματικά ήταν μια πολύ όμορφη βραδιά, και όλοι έμεινα ενθουσιασμένοι. Στο τέλος της παράστασης οι χωριανοί, έδωσαν τα συγχαρητήρια στους ηθοποιούς για το γέλιο που πρόσφεραν, καθώς και εκείνοι με την σειρά τους εκφράστηκαν με τα καλύτερα λόγια για την ομορφιά του χωριού μας αλλά και για την εκπληκτική παρουσία του κόσμου.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον δήμο Αγράφων για αυτή την προσφορά και ελπίζουμε να ανανεώσουμε το ραντεβού για του χρόνου το καλοκαίρι με μια εξίσου καλή εκδήλωση.