2Ο ΠΑΜΒΟΙΩΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ


           2Ο ΠΑΜΒΟΙΩΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ

Το Σάββατο 23/03/2019 και την Κυριακή 24/3/2019 στην πόλη της Λιβαδειάς πραγματοποιήθηκε το φεστιβάλ παραδοσιακών χορών με την συμμετοχή Βοιωτικών χορευτικών τμημάτων , παρουσιάζοντας χορούς από όλη την Ελλάδα. Κύριος διοργανωτής ήταν ο Σύλλογος Ευρυτάνων Επαρχίας Λιβαδειάς “Τα Άγραφα”, με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και τον Δήμο Λεβαδέων.


Η χορευτική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Τροβάτου ήταν παρών, δίνοντας έναν ποικιλόμορφα αξιόλογο τόνο, παρουσιάζοντας Σαρακατσάνικους χορούς. Προσθέσαμε ένα ακόμη λιθαράκι και όλοι μαζί ,κάναμε ένα ακόμη μικρό βήμα ,στην προσπάθεια για την διατήρηση και διάσωση αυτής της ιδιαίτερης πολιτιστικής κληρονομιάς μας ,στοχεύοντας στην μακροχρόνια και επίμονη προσπάθεια όπου πραγματώνεται από γενιά σε γενιά, με απώτερο σκοπό τη διάδοση της ιστορίας και την  μεταλαμπάδευση των μηνυμάτων του Πολιτισμού και της Παράδοσής μας.

Η επιτυχία , κατά κοινή ομολογία της διήμερης γιορτής , αποδεικνύεται από την συμβολή της συνεργασίας και της συμμετοχής όλων μας , χορευτικών τμημάτων συλλόγων και φορέων, φέρνοντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, προβάλλοντας και αναπτύσσοντας την παράδοση και τις σπάνιες ομορφιές του τόπου μας.

Ως Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Τροβάτου Ευρυτανίας, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για το κάλεσμά σας, επικροτώντας με την παρουσία μας, την αξιολογότατη προσπάθεια.

Με εκτίμηση
Το Δ.Σ του Συλλόγου