ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 2018

Την Τρίτη 7 Αυγούστου πήραν όλοι το δρόμο για το γήπεδο του Αγίου Αθανασίου .Η χαρά ήταν διπλή για τους Τροβατιανούς  . Η νεόδμητη εκκλησία του Αγ Αθανασίου ήταν ανοιχτή για τους παρευρισκομένους οι οποίοι όλοι ανεξαιρέτως την επισκέφτηκαν και προσκύνησαν ...

...Το καταπράσινο γήπεδο στο οποίο, επιτέλους, φέτος τοποθετήθηκαν και προστατευτικά δίχτυα για να μην χάνεται η μπάλα στα χωράφια,  (ευχαριστούμε πολύ τον Αναστασίου Γιάννη για αυτή την προσφορά του), υποδέχτηκε τους Τροβατιανούς και οι αγώνες άρχισαν. Οι τσουβαλοδρομίες άνοιξαν την αυλαία με τις τούμπες να δίνουν και να παίρνουν . Οι εγγραφές για τις ομάδες έγιναν και ταυτόχρονα έγινε η κλήρωση για τους διαιτητές των αγώνων.



Πρώτα ξεκίνησαν τα μικρά αγόρια , τα οποία μας έβαλαν τα γυαλιά ! Σειρά είχαν τα μικρά κορίτσια που φάνηκε να το διασκεδάζουν περισσότερο από όλους!
Έπειτα τη σκυτάλη πήραν οι δεσποινίδες μας που παίζοντας με ζήλο απέδειξαν πως το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο μια αντρική υπόθεση.  Προτελευταίοι μπήκαν στο γήπεδο τα αγόρια, που πάλεψαν σκληρά για τη νίκη. Το καλύτερο φυσικά το αφήσαμε για το τέλος . Οι παλαίμαχοι όρμησαν στο γήπεδο σαν μικρά παιδιά και έπαιξαν μπάλα με δεξιοτεχνία . Με τις τόσες τούμπες που είχαμε ευτυχώς γλιτώσαμε τα χειρότερα  . Στο τέλος έγινε η απονομή των μεταλλείων σε όλους και των κυπέλων στις νικήτριες ομάδες , ενώ όλοι ανεξαιρέτως γλυκάθηκαν με τα λουκούμια που ήταν προσφορά του συλλόγου . Η βραδιά όμως δεν τελείωσε εκεί καθώς όλοι μπήκαν μέσα στο γήπεδο και χόρεψαν με την καρδιά τους, αφού ήταν παρόν με τα ηχητικά του ο Σάκης Μαργώνης.
Για την ιστορία οι ομάδες που αγωνίστηκαν και τα σκόρ
































BARCELONA ΤΡΟΒΑΤΟΥ-MANCHESTER ΤΡΟΒΑΤΟΥ-----8-2
ΟΙ ΓΛΥΚΕΣ ΦΡΑΟΥΛΙΤΣΕΣ-BEMIX ΤΩΝ ΜΑΧΑΛΑΔΩΝ-----2-1
  6 Π-6 ΣΦΙ---………………………----5-3
ΤΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΛΑΓΟΥΔΑΚΙΑ-Η ΚΑΡΔΙΑ-----1-3
LOONEY TUNES-ΤΑ ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ------3-2
"ΣΙΑΠΑΝ-ΣΙΑΚΑΤ"-"ΣΙΑΠΕΡΑ-ΣΙΑΔΟΘΕ"----1-2

Και του χρόνου λοιπόν