Καλώς ήλθατε στο Τροβάτο Ευρυτανίας

Αγαπητοί χωριανοί, φίλες και φίλοι,

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Τροβάτου του Δήμου Αγράφων Ευρυτανίας.
Φιλοδοξία και καθήκον του Πολιτιστικού Συλλόγου Τροβάτου μέσα από τούτη την ιστοσελίδα είναι να μεταδώσει τις παραδόσεις, τα ήθη και τα έθιμά μας, καθώς και να μάθουν οι νεότερες γενιές για τις ρίζες τους και να αγαπήσουν τον τόπο τους, τον τόπο των προγόνων τους που έχει μεγάλη ιστορία. 

Ως Σύλλογος πιστεύουμε ότι είναι χρέος όλων μας να δώσουμε στα παιδιά μας στόχους και οράματα για ένα καλύτερο μέλλον. Πιστεύουμε ότι η δημιουργία τούτης της ιστοσελίδας θα συμβάλλει σε πολύ μεγάλο βαθμό στην επίτευξη αυτού του σκοπού.

Μέσα στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε πληροφοριακά στοιχεία που αφορούν την ιστορία του τόπου μας, τη λαογραφία του χωριού μας, την κοινωνική ζωή των Τροβατιανών, πάρα πολλές φωτογραφίες - από τις πιο παλιές, αλλά μέχρι και τις πιο πρόσφατες -, καθώς επίσης και όλα τα νέα και τις ειδήσεις που αφορούν το πανέμορφο χωριό μας, το Τροβάτο.

Η χαρά μας θα ήταν πολύ μεγάλη να ανοίξουμε μέσα από τούτη την ιστοσελίδα ένα παράθυρο επικοινωνίας με όλους τους συγχωριανούς μας από όλη την Ελλάδα, αλλά και με τους συγχωριανούς μας από το εξωτερικό, έτσι ώστε να δημιουργήσουμε έναν μεγάλο κρίκο επικοινωνίας, που τώρα με τις συνενώσεις των Δήμων τον έχουμε μεγάλη ανάγκη, αλλά και να τον ισχυροποιήσουμε όσο πιο πολύ μπορούμε.

Περιμένουμε τις προτάσεις σας, τις ιδέες σας, αλλά και τις παρατηρήσεις σας, έτσι ώστε να βελτιώσουμε αυτή την ιστοσελίδα και να γίνει ένα ουσιαστικό μέσο προσέγγισης και επικοινωνίας και μια καλή πηγή αντικειμενικής πληροφόρησης και ενημέρωσης για τον κάθε επισκέπτη.
Καλή πλοήγηση     

Το Δ.Σ. του Συλλόγου

2 σχόλια:

Σαλαγιάννης Β. Παναγιώτης είπε...

Αγαπητοί φίλοι,
με την ευκαιρία της λειτουργίας της ιστοσελίδας σας www.e-trovato.gr, εύχομαι ολόψυχα να πετύχετε τους στόχους που εξαρχής θέσατε με την πρωτοβουλία σας αυτή.
Είναι αλήθεια ότι με την ενέργειά σας αυτή ανοίγονται νέοι ορίζοντες και σηματοδοτείται μια νέα περίοδος για το χωριό μας, γιατί μέσω της ιστοσελίδας σας οι απανταχού Τροβατιανοί θα έχουν την ευκαιρία να ενημερώνονται άμεσα, έγκαιρα και έγκυρα, να επικοινωνούν, να καταθέτουν και να ανταλλάσσουν απόψεις, να σχολιάζουν, να κριτικάρουν, να συμβάλλουν στη βελτίωση των «κακώς κειμένων» και να επιβραβεύουν ό,τι καλό γίνεται. Θα έχει δηλαδή ο Τροβατιανός ένα βήμα ελεύθερου λόγου και αντίλογου.
Ακόμη, η ιστοσελίδα σας μπορεί ν’ αποβεί ιδιαίτερα επωφελής για το χωριό μας, γιατί μέσω αυτής θα γνωστοποιείται το ιστορικό παρελθόν του, θα διοχετεύονται στο σήμερα οι παραδοσιακές μας αξίες, θα γνωστοποιείται το πολιτιστικό παρόν και οι δραστηριότητες του Πολιτιστικού Συλλόγου και θα προβάλλονται με τον καλύτερο τρόπο οι φυσικές ομορφιές και η ιδιαιτερότητα του τόπου μας.
Με τον τρόπο αυτό το χωριό μας θα γίνει ευρύτερα γνωστό και θα προσελκύει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες, που θα θέλουν να γνωρίσουν τα ιστορικά μας μνημεία και να χαρούν έναν τόπο εξαίσιας ομορφιάς, όπως είναι το Τροβάτο.
Σας συγχαίρω από καρδιάς, γιατί με την ιστοσελίδα σας, εκτός από όσα προανέφερα, κάθε φορά που θα ανατρέχουμε σ’ αυτή, θα φέρνετε κοντά μας τη δροσιά και τη μοσχοβολιά της τροβατιανής φύσης και η σκέψη μας θα πετά στο όμορφο χωριό μας, το Τροβάτο, που ταυτίζεται με την ψυχή μας και που μόνο κοντά του αισθανόμαστε ευτυχισμένοι. Φιλικότατα Παναγιώτης Β. Σαλαγιάννης Φιλόλογος

τασος Καλλης τ χριστοφορου είπε...

ΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΚΑΘΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΧΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΑΛΗ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ,ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΩΝ,ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΜΕ ΤΙς ΘΕΣΕΙς ΤΟΥ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣΤΙΖΟΥΝ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑς..!!!!ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΙς ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗς ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΗς ΚΛΕΙΡΟΝΟΜΙΑς ΜΕΣΩ ΤΟΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΧΩΡΑ ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΡΟΒΑΤΟ,ΕΙΤΕ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΡΗ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΤΡΟΒΑΤΙΑΝΟΙ..!!!ΕΙΜΑΣΤΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟΣΑς ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΘΕΤΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΟ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΣΤΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΥΤΗΡΙΑΣΟΥΜΕ ΤΥΧΟΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙς ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΑΡΝΗΤΙΚΟΥ ΚΛΙΜΑΤΟς ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑς.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.....!!!!!!