Πολιτιστικό καλοκαίρι 2016 στο Τροβάτο

Αύγουστος 2016 στο Τροβάτο Ευρυτανίας.
Ένα μαγευτικό 10ήμερο πέρασαν οι Τροβατιανοί και οι φίλοι που επισκέφτηκαν το Τροβάτο τις πρώτες μέρες του Αυγούστου. Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τροβάτου..


... ήταν καταπληκτικό με πολλές εκδηλώσεις που κράτησαν ζωντανό το ενδιαφέρον των χωριανών και φίλων όλες τις ημέρες της διαμονής τους στο μαγευτικό χωριό μας.
- Ξεκινώντας από το Τροβατιανό Αντάμωμα το Σάββατο 6 Αυγούστου 2016, με την παρουσίαση παραδοσιακών χορών από τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου, τα διάφορα δρώμενα αλλά και την φοβερή συμετοχή του κόσμου (πάνω από 1300 άτομα), που κατέκλυσαν το χωριό και την κεντρική πλατεία των Αγίων Θεοδώρων, οι οποίοι διασκέδασαν μέχρι το πρωί με τους Γιάννη Γκόβαρη, Αγγέλα Αλέξιάδου και Πόπη Καραμπά.






- Την Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016 με τον 5ο διαγωνισμό σκοποβολής με αεροβόλα όπλα.








- Την Τρίτη 9 Αυγούστου 2016 με το αγαπημένο από μικρούς και μεγάλους Τουρνουά ποδοσφαίρου,












- Την Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016 τον 1ο αγώνα δρόμου στο Τροβάτο με πολύ μεγάλη συμμετοχή.



- Την Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016 στον Κάτω Μαχαλά με τον 1ο ζωντανό διαγωνισμό παραδοσιακής πίτας με γάστρες.



 Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλες και όλους όσους συνέβαλαν με την παρουσία τους αλλά και με τη βοήθειά τους ώστε να υπάρξει αυτό το τέλειο αποτέλεσμα σε όλες τις εκδηλώσεις.
Σύντομα θα αναρτήσουμε περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο από όλες τις εκδηλώσεις.

Μην ξεχνάμε οτι η αυλαία του φετινού καλοκαιριού για το Τροβάτο θα πέσει με την γιορτή Της Ύψωσης Του Τιμίου Σταυρού στο 2ήμερο εκδηλώσεων 13 και 14 Σεπτεμβρίου 2016 στον Κάτω Μαχαλά με το πανηγύρι την παραμονή της γιορτής 13 Σεπτεμβρίου στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας του Αγίου Δημητρίου και στις 14 Σεπτεμβρίου ανήμερα της εορτής Του Τιμίου Σταυρού χοροστατούντος του νέου Μητροπολίτη Καρπενησίου Γεωργίου.
Σας περιμένουμε όλους και όλες να γιορτάσουμε να διασκεδάσουμε και να κλείσουμε το φετινό καλοκαίρι στο αγαπημένο μας χωριό.      

Δεν υπάρχουν σχόλια: