ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑΑισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω μέσα από την ιστοσελίδα του πανέμορφου χωριού μας, όλους τους δημότες του νεοσύστατου Δήμου Αγράφων που με τίμησαν με την ψήφο τους . Επίσης να δώσω τα συγχαρητήριά μου στον νέο Δήμαρχο Αγράφων κ. Τάτση Δημήτρη και να του ευχηθώ καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του...



..., το οποίο με την βοήθεια όλων μας πρέπει να πετύχει ώστε να δώσουμε ζωή και συνέχεια στα πανέμορφα χωριά μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σ΄ όλους αυτούς που με βοήθησαν κατά τη διάρκεια του προεκλογικού αγώνα, σε συγγενείς, σε φίλους,και σε γνωστούς
Είμαι βέβαιος πως όλοι ενωμένοι, με επίμονη προσπάθεια μπορούμε να ξεπεράσουμε τα μεγάλα προβλήματα του τόπου μας και να βάλουμε το Δήμο σε μία νέα τροχιά ανάπτυξης, ήθους και ποιότητας ζωής.
Σας ευχαριστώ όλους.
Με ιδιαίτερη εκτίμηση
Μαργώνης .Α.Βελισσάρης

Τροβάτο 10 Νοεμβρίου 2010
Τσιτσικάος.Ε. Χρήστοςθα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου, όλους τους Τροβατιανούς που με τίμησαν με την ψήφο τους , και εκλέχτηκα στο Τοπικό Συμβούλιο Τροβάτου. Θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις και πάντα με την συνεργασία όλων των χωριανών αλλά και του νέου Δημάρχου Αγράφων για να φτάσει το Τροβάτο στη θέση που του αξίζει .
Σας ευχαριστώ όλους


Αγαπητοί συμπολίτες,Τροβατιανοί
Θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς που με τιμήσατε με την ψήφο σας και να δεσμευτώ ότι θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για τον τόπο μας, που όλοι αγαπάμε και οραματιζόμαστε.
Μαζί πρέπει να συνεχίσουμε έναν αγώνα που αρχίσαμε με σχέσεις αμοιβαίας εκτίμησης και εμπιστοσύνης που σφυρηλατήθηκαν μέσα σε δύσκολες συνθήκες με καθαρές, ανιδιοτελείς θέσεις για το συμφέρον και την προκοπή του τόπου μας, που όλοι αγαπάμε.
Με εκτίμηση
Χαρδαλιάς .Κ.Γεώργιος