Το πρώτο Αντάμωμα Μαργωναίων

Πραγματοποιήθηκε στις 5 του Φλεβάρη 2011 το 1ο αντάμωμα των Μαργωναίων. Η εκδήλωση έγινε στο Καινούριο Αγρινίου και στο κέντρο ''ΧΑΡΑΥΓΗ''. Μέσα σε  κλίμα συγκίνησης αλλά και χαράς αρκετοί ήταν οι Μαργωναίοι που ανταποκρίθηκαν  στο κάλεσμα αυτό περίπου (70 άτομα). Μαργωναίοι που κατοικούν στη  Θεσσαλονίκη, Μαργωναίοι που κατοικούν στην  Αθήνα, από Αλίαρτο, από τον Αστακό, από το Αγρίνιο, από την Γουριά, αλλά και από την Καρδίτσα πέρασαν μια πανέμορφη βραδιά γεμάτη συγκινήσεις και γλέντι. 




Οι καιρικές συνθήκες δεν επέτρεψαν σε αρκετούς να παρευρεθούν σε αυτό το πρώτο ραντεβού και από άλλα μέρη της Ελλάδας. Είναι συγκινητικό να βλέπεις ανθρώπους να σμίγονται μετά από πάρα πολλά χρόνια, να θυμούνται τα παλιά αλλά παράλληλα να γνωρίζουν και οι νεότεροι νέους ανθρώπους χωριανούς και συγγενείς.Η διάθεση και το καλό κλίμα άναψαν το κέφι που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες δίνοντας υπόσχεση για ραντεβού το καλοκαίρι στο αντάμωμα των Τροβατιανών στις 6 Αυγούστου στο Τροβάτο.
Σας παρουσιάζουμε κάποιες φωτογραφίες από το Πρώτο Αντάμωμα Μαργωναίων.









































Ένα μεγάλο Μπράβο σε όσους ανταποκρίθηκαν στο ραντεβού ήταν μια μεγάλη βραδιά. Ευχόμαστε να είναι όλοι καλά και σύντομα να ξαναβρεθούμε.

1 σχόλιο:

ΚΑΛΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ τ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ είπε...

Χαιρομαι οταν ακουω και βλεπω, οτι αρχιζουν πλεον να ανασυγκροτουνται παλι οι οικογενειες και τα "σογια" σε μια προσπαθεια να μη χαθουν οι δεσμοι που υπηρχαν σε παλαιοτερα χρονια,οταν κατοικουσαν στο χωριο μας,το ΤΡΟΒΑΤΟ!!!Υπηρχε μεγαλο δεσιμο μεταξυ των, σε ολους τους τομης,και μεγαλη αλληλοβοηθεια οποτε χρειαζοταν!!!!!Ας το δουμε και στις μερες μας αυτο σιγα-σιγα!!!λιγο δυσκολο διοτι κατοικουμε μακρια η μια οικογενεια απο την αλλη,αλλα μια φορα το χρονο ελπιζω να βρισκουμε χρονο για μια κοινωνικη επαφη και γνωριμια.!!!!Καλη αρχη πιστευω εκαναν οι Μαργωναιοι,και ελπιζω και αλλα "σογια" να ακολουθησουν το παραδειγμα αυτο.!!!ΜΠΡΑΒΟ σας....!!!!!Σειρα νομιζω, πρεπει να παρουμε εμεις τωρα, οι οικογενειες ΚΑΛΛΗ.Ελπιζω να παρη καποιος την πρωτοβουλια να το κανη!!!!