ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την πορεία των έργων στους ναούς Άγιο Δημήτριο και Άγιο Θεόδωρο Τροβάτου.
Στον Άγιο Δημήτριο τοποθετήθηκε η κυρία είσοδο του ναού. Με γοργούς ρυθμούς προχωρά η πλακόστρωση του δαπέδου στο πίσω μέρος της εκκλησίας καθώς και ο καλλωπισμός της εξωτερικής πλευράς της εισόδου με την πρόσβαση στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας...
...Επίσης ολοκληρώνονται και οι εργασίες στις  καινούριες τουαλέτες με την τοποθέτηση της πόρτας, των παραθύρων και με την τοποθέτηση των πλακιδίων δαπέδου και τοίχου. Ελπίζουμε την άνοιξη να είναι έτοιμες για χρήση.

Εδώ και αρκετό διάστημα έχουν ξεκινήσει εργασίες για την αγιογράφηση του ναού των Αγ. Θεοδώρων.
Είναι μια μεγάλη προσπάθεια που γίνεται από όλους τους χωριανούς μας.
Οι τρείς πρώτες αγιογραφίες είναι δωρεά της Πατρούλας Παπαδημητρίου, που ήταν και το ξεκίνημα για το τεράστιο αυτό έργο. Μέχρι σήμερα έχουν γίνει πάνω από 20 αγιογραφίες!!!
Όσοι χωριανοί επιθυμούν να κάνουν προσφορά, δωρεά για τους ναούς του Αγ. Δημητρίου και των Αγ. Θεοδώρων, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσουν με την Εκκλησιαστική Επιτροπή και με την Τσιτσικάου Αλεξάνδρα στο τηλέφωνο  6976321128. Οι ενδεικτικές τιμές για τις αγιογραφίες είναι 200 ευρώ περίπου για την ολόκληρη και 100 ευρώ περίπου για την μισή. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον αγιογράφο Βαγενά Λάμπρο στο τηλ. 6977609479. Όσοι χωριανοί επιθυμούν να δημοσιευτεί στην εφημερίδα το όνομά τους για τις δωρεές να επικοινωνήσουν με την Εκκλησιαστική Επιτροπή.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας, τους Αφοί Λειβιδιώτη Ο.Ε με έδρα το Σχηματάρι που μας πρόσφεραν τα πλακάκια για τις τουαλέτες, καθώς και  όλους τους χωριανούς και φίλους, για την συνεχή και μεγάλη βοήθεια που προσφέρουν, για τούτα τα μεγάλα έργα που γίνονται στο χωριό μας.
 Όταν αυτά ολοκληρωθούν με την βοήθεια του Θεού, θα είμαστε όλοι περήφανοι, που ο καθένας από μας θα έχουμε βάλει από ένα μικρό λιθαράκι  για την ολοκλήρωσή τους.   
Ας συνεχίσουμε με όποιες δυνατότητες έχει ο κάθε ένας από εμάς για να τα ολοκληρώσουμε.
Ευχόμαστε σε όλους μέσα από την καρδιά μας Χρόνια Πολλά για τις Άγιες Μέρες που έρχονται και το 2012 να είναι η αφετηρία για το φως στο τούνελ που όλοι μας  προσδοκούμε. 
                                                     
Με τιμή Εκκλησιαστική Επιτροπή

Δεν υπάρχουν σχόλια: