Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τροβάτου καλεί όλους τους Τροβατιανούς, φίλους αλλά και αυτούς που είναι εραστές της παραδοσιακής μουσικής, 
το Σάββατο 4 Αυγούστου 2012... 

 ...στο πανέμορφο Τροβάτο στο ετήσιο Αντάμωμα να διασκεδάσουμε και να περάσουμε μια αξέχαστη βραδιά. 
Κάτω από τους ήχους του κλαρίνου, του βιολιού αλλά και με την θαυμάσια φωνή του Σαρακατσάνου Γκόβαρη Γιάννη τα χορευτικά του Συλλόγου θα μας παρουσιάσουν ήθη, έθιμα και παραδοσιακούς χορούς. Ο χορός είναι ελεύθερος για όλους προσφορά του Πολιτιστικού Συλλόγου Τροβάτου. 

2 σχόλια:

STAVROS είπε...

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΡΟΒΑΤΙΑΝΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ,ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ.ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ,ΚΑΙ ΑΣ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ,ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥΣ ΗΧΟΥΣ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥΣ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΙΚΟΥΣ ΧΟΡΟΥΣ.ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!
ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ 4ης ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012!!!

Ανώνυμος είπε...

ΟΜΟΡΦΟ ΧΩΡΙΟ ΩΡΑΙΑ ΦΥΣΗ,ΔΥΣΚΟΛΗ ΛΙΓΟ Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΞΕΝΩΝΑΣ,ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΑ ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΣΤΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΠΟΛΛΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ Η ΔΕΣΜΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΑΘΕΡΜΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΔΙΑΤΗΡΙΣΟΥΝ.ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΟΓΟΥ ΑΛΛΑ ΗΣΥΜΕΤΟΧΗ ΔΕΝ ΘΑ ΑΥΞΗΘΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕΙ.