2ος Διαγωνισμός Σκοποβολής

Με μεγάλη επιτυχία έγινε την Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013 το απόγευμα, στην πλατεία των Αγ. Θεοδώρων Τροβάτου  για δεύτερη  φορά ο 2ος  διαγωνισμός σκοποβολής με αεροβόλα όπλα. 
Στην μεγάλη και μαγευτική πλατεία του Τροβάτου, αλλά και σε ένα ηλιόλουστο απόγευμα πολλοί ...

Τροβατιανοί και φίλοι ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους και έβαλαν τα δυνατά τους ώστε να βρούν τον στόχο  το οποίο ήταν ένα αεροβόλο όπλο.Η διοργάνωση του  αγώνα ήταν μια μεγάλη και ευγενική προσφορά του συγχωριανού μας αλλά και γραμματέα του σκοπευτικού συλλόγου
 ''Ο ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ'' Μαργώνη Βασίλη τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά.



Μικροί, μεγάλοι, άντρες και γυναίκες όλων των ηλικιών γέμισαν την πλατεία από νωρίς το απόγευμα, χαλάρωσαν και διασκέδασαν αλλά και συμμετείχαν σε ένα  πολύ όπως φάνηκε ενδιαφέρον και συναρπαστικό άθλημα που είναι η σκοποβολή.
Οι περίπου 140 σκοπευτές που δήλωσαν συμμετοχή στην γραμματεία, χωρίστηκαν σε πεντάδες και έριξαν από 5 βολές. 
Πρίν γίνει η απονομή και μέχρι να βγούν τα αποτελέσματα και ο βαθμολογίες, οι μικροί μας φίλοι είχαν την ευκαιρία, πάντα με την καθοδήγηση των εκπαιδευτών, να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στην σκοποβολή και έριξαν μερικές βολές.

Μετάλλιο για την καλύτερη βαθμολογία από  τις γυναίκες πήρε η Ράνια Μαργώνη.


 Μετάλλιο από τους έφηβους πήρε με την καλύτερη βαθμολογία ο Γιάννης Παπάς του Χρήστου.

 Το κύπελλο και το μετάλλιο για την πρώτη θέση και την καλύτερη βαθμολογία πήρε και πάλι ο Γεωργουλόπουλος Χρήστος.
Οι εντυπώσεις από τον 2ο Διαγωνισμό σκοποβολής στο Τροβάτο ήταν άριστες και όλοι πέρασαν ένα ευχάριστο απόγευμα στο Τροβάτο.
Ευχαριστούμε όλους και όλες που συμμετείχαν στην εκδήλωση αυτή αλλά και τον συγχωριανό μας Μαργώνη Βασίλη για την μεγάλη προσφορά προς το χωριό μας και τον Σύλλογο.