Τουρνουά ποδοσφαίρου 2016

Την Τρίτη 9 Αυγούστου 2016 πραγματοποιήθηκε στο μαγευτικό πλέον γήπεδο του Αγίου Αθανασίου το τουρνουά ποδοσφαίρου. Μια εκδήλωση που την έχουν αγκαλιάσει όλοι πλέον μικροί και μεγάλοι. Από νωρίς το απόγευμα μέσα σε ένα θαυμάσιο κλίμα...
...συγκεντρώθηκαν μικροί και μεγάλοι να διασκεδάσουν και να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους  μέσα στο γήπεδο με τη στρογγυλή θεά του ποδοσφαίρου όπως λέγεται η μπάλα.
Η γραμματεία αφού έγραψε τα ονόματα των ομάδων μοίρασε μπλουζάκια στους παίχτες που ήταν μια προσφορά του Κόκκαλη Γιώργου του Βασιλείου, τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά.
 

 
 
Η έναρξη της εκδήλωσης έγινε με τσουβαλοδρομίες  και όσοι έλαβαν μέρος σκόρπισαν άφθονο γέλιο με τις θαυμάσιες τούμπες τους αλλά και με τις φοβερές ικανότητες  τους. τερματίζοντας πήραν και την αμοιβή τους από ένα λουκούμι προσφορά του συλλόγου.



 

 

 

 


 

 
Στη συνέχεια έγινε η κλήρωση του διαιτητή με δημοκρατικές διαδικασίες και κληρώθηκε ο Καραγεώργος Σταύρος που έχει τεράστια εμπειρία από αγώνες τέτοιου υψηλού επιπέδου και ρίσκου.
Για την ιστορία οι ομάδες ήταν οι εξής:
 

Κορίτσια   :   Γιατί μπορώ – Οκτάδα φωτιά   1 – 0




Αγόρια (μικρά) :Αγ, Αθανάσιος   - Ρεάλ Τροβάτου  0 – 1
Αγόρια (μεγάλα) : Αγ, Αθανάσιος   - Ρεάλ Τροβάτου  0 – 1

 

Γυναίκες  : Αυτές  - Άλλες  2 – 0
Αγόρια ( μεγάλα – μεγάλα ) Τραμπάκουλες  - Μαύρα σκλια   3 – 0
Άντρες : Τρανοί  - Μεγάλοι  2-0


  Στο τέλος απονεμήθηκαν μετάλεια και κύπελα σε όλους τους αθλητές που έλαβαν μέρος στο καταπληκτικό αυτό τουρνουά με την υπόσχεση να είμαστε όλοι εδώ και του χρόνου να παίξουμε και να χαρούμε.




 Ελπίζουμε με την βοήθεια των χωριανών να αξιωθουμε να βάλουμε ένα δύχτι προστασίας στην μια πλευρά του γηπέδου ώστε να μην χάνονται οι μπάλες και καθυστερούν οι αγώνες.




Θέλουμε να τονίσουμε σε όλους και όλες ότι το ποδόσφαιρο και γενικά ο αθλητισμός είναι μια γιορτή και για κανέναν λόγο δεν πρέπει να φανατιζόμαστε και το κυριότερο να προσπαθούμε να μεταδίδουμε τον φανατισμό αυτό στα παιδιά μας. Ο αθλητισμός είναι πολιτισμός είναι ζωή είναι γιορτή και πρέπει να τον χαιρόμαστε χωρίς φανατισμούς και φωνές. 
Τέτοια φαινόμενα δεν επιτρέπονται αναμεσά μας και δεν θα το επιτρέψουμε να υπάρχει.
Ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά που με την παρουσία και τη συμετοχή σας στηρίξατε και αυτή την εκδήλωση όπως μοναδικά εσείς ξέρεται και μπορείτε να το κάνετε.
Και του χρόνου να είμαστε όλοι στο μέτρο.

  




































Δεν υπάρχουν σχόλια: