Το 1ο Παγκόσμιο Αντάμωμα Ευρυτάνων

ΚΑΛΕΣΜΑ –ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η Ομοσπονδία Ευρυτανικών Συλλόγων διοργανώνει  το 1ο παγκόσμιο Αντάμωμα Ευρυτάνων και φίλων στο Θέατρο Βράχων ''Μελίνα Μερκούρη'' (Βύρωνας) το Σάββατο 29 Αυγούστου 2015.   


Οι Ευρυτάνες αντιστέκονται στην κρίση και συναντιούνται στο θέατρο Βράχων στον Βύρωνα με παραδοσιακό Ευρυτανικό γλέντι. Η Ο.Ε.Σ στη συνολική προσπάθεια συσπείρωσης της Ευρυτανικής αποδημίας για την διατήρηση της Ευρυτανικής παράδοσης και κουλτούρας σε μια δύσκολη περίοδο οικονομικής κρίσης και παράλληλα πολιτιστικής παγκοσμιοποίησης, που έχει πρόσφορο έδαφος, να επιβληθεί στην παράδοση μας λόγω της οικονομικής κρίσης. 
 Έχουμε καθήκον, να αντισταθούμε στην επίθεση της πολιτισμικής και πολιτιστικής παγκοσμιοποίησης
Το Σάββατο 29 Αύγουστου 2015 και ώρα 18.00 μ.μ ανταμώνουμε όλοι στο Θέατρο Βράχων ! Οι ξενιτεμένοι Ευρυτάνες , οι Ευρυτάνες της Αθήνας ,όλοι οι φίλοι της Ευρυτανίας και της Παράδοσης, ανταμώνουν στον Βύρωνα, στο Θέατρο Βράχων.
Γράφουμε όλοι μαζί την πρώτη σελίδα σε ένα αντάμωμα που θα γίνει το κορυφαίο Ευρυτανικό παγκόσμιο αντάμωμα κάθε καλοκαίρι στην Αθήνα!

 Και αυτό αξίζει να το ζήσουμε όλοι μαζί!
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.ΤΗΣ Ο.Ε.Σ.
 

Θα παρουσιαστούν παραδοσιακοί χοροί από χορευτικά Συλλόγων του Νομού. Θα μας διασκεδάσει η ορχήστρα: Τραγούδι: ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΩΤΤΑΣ ΕΛΕΝΗ ΒΙΤΣΑ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΟΠΑΝΟΣ Κλαρίνο: ΤΑΣΟΣ ΚΟΠΑΝΟΣ Βιολί: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΟΣ

Σας περιμένουμε όλους...

Δεν υπάρχουν σχόλια: